Je Allereerste Accu-Aangedreven Fietsen Uitkiezen

Dit is wat elektrische fietsen kunnen bieden. Elektrische e bike accu zijn bekend in Azië en de introductie ervan in de sector Europa en de Verenigde Staten van Amerika lijkt ongelooflijk veelbelovend.

Maar voordat u overweegt een fiets op batterijen aan te schaffen, kan het van vitaal belang zijn om aan uw behoeften te voldoen om te kijken welke soorten elektrische fietsbatterijen er zijn en hoe ze werken. De belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden, zijn onder meer het aanbod in de bron, de waarde, het lichaamsgewicht, de prestaties, de levensduur, de levensduur en de oplaadtijd en het zou ook veel beter kunnen zijn als u bedrijfscentra kunt vinden die zich richten op het repareren van uw fiets en batterij.

Bekijk de belangrijkste vormen van batterijen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en kies de batterij die het beste bij uw fiets met batterijvoeding past:

1) Verzegeld direct zuur (SLA)

Dit soort accu’s voor elektrische fietsen zou het meest economisch zijn (ongeveer $ 140), eenvoudig te genereren en worden daarom op dit moment veel gebruikt. Onderhoud is niet echt moeilijk en het heeft een grote energiecapaciteit. Het nadeel is echter altijd dat het ook zwaar is qua lichaamsgewicht en niet meteen kan worden opgeladen. Dit soort batterijcellen zullen uiteindelijk afsterven als ze oud zijn.

2) Nikkelmetaalhydride (NiMH)

Bevat veel elektriciteit vergelijkbaar met een SLA, dit soort batterij is licht van gewicht en minder destructief voor de omgeving, het kan zelfs onmiddellijk worden gefactureerd, maar de algehele prestaties zijn niet echt op hun hoogtepunt in koude klimaten, ook om de batterij te verbeteren bestaan, moet het volledig worden ontladen voordat het wordt opgeladen.

3) Lithium-ion (Li-ion)

Dit type batterij voor elektrische fietsen is volledig gratis en gemakkelijk vast te houden en heeft een langere levensduur en kan ook onmiddellijk worden opgeladen. Meer recente typen van de batterijvorm zijn meestal robuuster en veiliger, maar zijn ook hoog geprijsd.

vier) Lithiumpolymeer (Li-Po)

De nieuwste vorm van batterij samen met de lichtste, dit kan de meest effectieve van alle stijlen zijn, maar dit is zeker ook de duurste. Dit type batterij laadt ongeveer $ 600 of zelfs meer op.

Nu u weet hoe de accu’s van elektrische fietsen verschillen, volgen hier enkele tips om de batterijlevensstijl van uw fiets op accu te maximaliseren:

één) Bewaar uw batterij binnenshuis in de detailhandel. Als u de batterij buiten uw huis plaatst, wordt deze niet alleen blootgesteld aan hitte of regen, maar kan deze ook worden gestolen.

2) Overweeg om te trappen bij het beklimmen van heuvels om te voorkomen dat u dagelijks met de motor en de accu te maken krijgt.

3) Als uw batterij gedurende langere tijd niet zal worden gebruikt (veel meer dan de gebruikelijke periode van dertig dagen of zo), kost het dan volledig en ontkoppel het in de oplader voordat u het opbergt.

4) Overweeg de aanschaf van een reservebatterij, zodat er normaal gesproken 1 is die er zeker is, terwijl de andere moet worden opgeladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *